Code review

Bij een code review doen de consultants van Madison Gurkha onderzoek naar de broncode van uw applicatie. Dit kan op zowel handmatige wijze, als door middel van geautomatiseerde tools, of een combinatie van beide.


Met een systematische inspectie sporen zij kwetsbaarheden en fouten in uw software op. Het grote voordeel van een code review is dat u direct weet hoe veilig uw applicatie in een bepaald stadium is. Of welke risico's u loopt als u met een bepaald software-traject verder gaat. Een zwakke plek in de broncode hoeft niet altijd direct gevaar op te leveren voor uw IT security, maar zou bij verdere ontwikkeling in de toekomst wel een gat in uw verdediging kunnen veroorzaken.

Madison Gurkha legt de bevindingen van een code review vast in een duidelijke rapportage met adviezen die u mee kunt nemen in de volgende stadia van uw softwareontwikkeling.

Inzicht in Secure Software Development

Grip op Secure Software Development is een verzameling richtlijnen over samenwerken voor goed beveiligde software. Rob van der Veer van SIG gaf in Madison Gurkha Update 24 meer inzicht in deze materie.

 

@Madison Gurkha 2017
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa