Technologie

Organisaties in de technologiesector bestaan bij de gratie van ingewikkelde en veelal computergestuurde apparaten. Daarbij hoort 'intellectual property', ook wel 'IP' genoemd. Dat IP behoort tot de kroonjuwelen van deze ondernemingen: er is veel in geïnvesteerd en de toekomst van de organisatie hangt ervan af.

Hoe bescherm je dat IP? In een database op het interne netwerk? Wie kan daar allemaal bij en hoe moeilijk is het om - fysiek of via malware -  toegang te krijgen tot dat netwerk? Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) waarschuwt in haar Cyber Security Beeld Nederland voor cybercrime en digitale spionage en noemt het de grootste dreiging op het gebied van cyber security.

De potentiële impact van dit soort aanvallen en verstoringen neemt door de snelle digitalisering alleen maar toe - NCSC

Cases uit de praktijk

Madison Gurkha ondersteunt organisaties in de technologie sector op het gebied van IT security. Vanwege de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening kunnen we u geen lijst met namen van opdrachtgevers presenteren. Om een beeld te geven van de ervaringen van onze opdrachtgevers, leest u hier enkele geanonimiseerde voorbeelden van technologiebedrijven die de IT-beveiliging met onze hulp naar een hoger niveau hebben gebracht.

@Madison Gurkha 2017
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa