Training on the job

Zelf beveiligingsproblemen opsporen in uw organisatie? Madison Gurkha helpt u daar graag bij. Wij vinden dat elk bedrijf waar applicaties ontwikkeld worden, eigen security testen zou moeten kunnen uitvoeren. U kunt er op een relatief eenvoudige manier al veel risico's mee voorkomen en het is efficiënter en voordeliger dan achteraf testen en (laten) repareren.

De consultants van Madison Gurkha delen graag hun kennis met u. In een 'Training on the job' werken uw programmeurs of degenen die de security testen voor hun rekening nemen, samen met de ervaren auditors van Madison Gurkha en brengen daarmee hun kennis op een hoger level.

Het uiteindelijke doel is dat uw organisatie de IT security tot een bepaald niveau zelf kan borgen.

Optimaal leereffect

De training on the job is uitermate goed te combineren met een black, grey of cyrstal box security test. Door de deelnemers bij het testen van de eigen applicatie te betrekken, is het leereffect optimaal.

Hacking is een van de meest tot de verbeelding sprekende technieken op het gebied van IT en ook u kunt het! Gezien de gote belangstelling voor de hands-on workshop "Secure messaging on your mobile phone, fact or fiction?" bieden we deze op 11 oktober a.s. nog een keer aan. Het aantal beschikbare plaatsen is wederom beperkt, dus snel inschrijven is raadzaam.

@Madison Gurkha 2017
Webdesign Studio HB / webdevelopment Medusa